Urheilu Gym Käsineet Rannekeet Paino Fitness Miesten
Urheilu Gym Käsineet Rannekeet Paino Fitness Miesten
Urheilu Gym Käsineet Rannekeet Paino Fitness Miesten
Urheilu Gym Käsineet Rannekeet Paino Fitness Miesten
Urheilu Gym Käsineet Rannekeet Paino Fitness Miesten

Urheilu Gym Käsineet Rannekeet Paino Fitness Miesten

(0 Arvostelut)


  • €31.50
  • Hinta sisältää ALV

Urheilu Gym Käsineet Rannekeet Paino Fitness Miesten

Kategoriat: Urheilu & Ulkoilu, Kunto & Juoksu

Väri: Sininen,Oranssi

Koko: L,XL

Kuvaus

Täysi Kämmensuoja Ja Paksuuntuvat Kämmenpehmusteet: Treenikäsineet, Joissa On Ergonomisen Muotoilun Mukaiset Tiheät Stereosienipehmusteet, Voivat Täyttää Käsien Ja Kuntoilulaitteiden Välisen Raon. Suojaa Kätesi Kyyneliltä, Kovettumilta Ja Rakkuloilta. Toimi Suojana Ja Puskurina, Helpottaa Käsien Rasitusta Ja Suojaa Hyvin Kädet. Lähes Kaikki Haitallinen Kitka Vähenee.

Rannetuki Ja Vahva Ote: Näissä Painonnostokäsineissä On Hunajakennomainen Liukastumista Estävä Piidioksidipiste. Voi Lisätä Kitkaa, Parantaa Pitoa Ja Tarjota Vakautta. Säädettävä Ranneke Voi Vähentää Ranteeseen Kohdistuvaa Painetta Ja Estää Nyrjähdyksiä. Pitkät Rannekkeet Tukevat Paremmin, Kun Taas Lyhyet Rannekkeet Sopivat Urheilukelloihin. Jokainen Muotoilu Parantaa Käsien Suojausta Erinomaisille Kuntoilusta Kiinnostuneille Ihmisille.

Hengittävä Ja Kestävä: Kevyestä Ja Ohuesta Kankaasta Valmistettujen Kuntosalikäsineiden Selkäosa Sopii Hyvin Käsiisi Ja Antaa Kätesi Hengittää Vapaasti Ja Tuntea Olosi Mukavaksi Intensiivisen Harjoittelun Aikana, Hylkäämällä Hien Ja Hajun. Valmistettu Kestävästä Mikrokuidusta, On Korkea Kulutuskestävyys. Se On Ihanteellinen Valinta Treenilahjoiksi.

Humanisoitu Muotoilu Ja Monikäyttöinen Sovellus: Sormen Vetokieleke Voi Ottaa Käsineet Helposti Pois Harjoituksen Jälkeen Ilman, Että Käännät Harjoituskäsineitä Ympäri. Ja Peukaloissa Erittäin Imukykyistä Froteeta Voidaan Käyttää Hien Pyyhkimiseen. Nämä Harjoituskäsineet Sopivat Painonnostoon, Vetovoimaan, Harjoitteluun, Kuntoiluun, Kuntosaliharjoitteluun Ja Yleiseen Harjoitteluun.

Huomaa, että värit voivat vaihdella hieman valotehosteiden vuoksi. Valon ja näytön erosta johtuen kuva ei välttämättä heijasta kohteen todellista väriä. Kiitos ymmärryksestäsi.

Toimitus

Normaalisti tilauksesi käsittely kestää 1-2 arkipäivää.

Useimmille tilauksille: Arvioitu toimitusaika: 7-14 työpäivää.

Lähetämme DHL:n, UPS:n, FedExin, EMS:n, Postin kautta, tilauksesi toimitustapa tilauksesi painon ja osoitteen mukaan.

Toimituskulut näkyvät sen jälkeen, kun tuote on lisätty ostoskoriin, jos haluat nähdä ostettavan tuotteen tarkat toimituskulut. Toimituskulut riippuvat tilauksen hinnasta.

Huomautus:

Toimitus saattaa viivästyä ylivoimaisten esteiden, kuten luonnonkatastrofien, huonon sään ja muiden suoraan meistä riippumattomien tapahtumien, kuten yleisten vapaapäivien, vuoksi.

Kuinka seurata tilaustani?

Kun olemme lähettäneet tilauksesi, saat sähköpostin, joka sisältää tilauksesi tiedot ja seurantanumeron. Se sisältää tilausnumerosi, toimitustavan, tilauksen seurantanumeron ja seuranta-URL-osoitteen verkossa. Odota 48 tuntia, ennen kuin seurantatiedot alkavat päivittää.

Jos tarvitset lisää seurantatietoja, ota meihin yhteyttä.

Palautus ja vaihto

Jos et ole täysin tyytyväinen verkkoostokseesi, tarjoamme sinulle 30 päivän palautus- ja vaihtokäytännön, mikä tarkoittaa, että sinulla on 30 päivää aikaa tuotteen vastaanottamisen jälkeen pyytää palautusta tai vaihtoa.

Huomautus:

Kaikki palautukset ja vaihdot on pyydettävä 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla sama kuin lähetetty paketti, eikä tuote ole vaurioitunut (tuotetta ei ole käytetty).

Jos tarvitset lisätietoja tai apua, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.