Ratsastushanskat Ammattimaiset Hevosvarusteet
Ratsastushanskat Ammattimaiset Hevosvarusteet
Ratsastushanskat Ammattimaiset Hevosvarusteet
Ratsastushanskat Ammattimaiset Hevosvarusteet
Ratsastushanskat Ammattimaiset Hevosvarusteet

Ratsastushanskat Ammattimaiset Hevosvarusteet

(0 Arvostelut)


  • €25.90
  • Hinta sisältää ALV

Ratsastushanskat Ammattimaiset Hevosvarusteet

Kategoriat: Lemmikkieläintarvikkeet, Hevonen

Väri: Medium,Large

Kuvaus

Valmistettu Korkealaatuisesta Mikrokuidusta, Nämä Ammattimaiset Kesäratsastuskäsineet Ovat Erittäin Kevyet, Viileät Ja Hengittävät, Jotta Ne Estävät Hien Hajua Kesän Ratsastuksen Aikana.

Sen Erinomainen Liukastumisenestotoiminto Saa Sinut Tartu Ohjaksiin Helposti Ja Tiukasti, Mikä Parantaa Pitoa Ja Parantaa Hallinnan Tarkkuutta Ajon Aikana.

M:Kämmenten Ympärysmitta:7. 4-8. 2 Tuumaa/18. 8-20. 8 Cm, Kämmenen Leveys: 2. 95-3. 34 Tuumaa/ 7. 5-8. 5 Cm. L: Kämmenen Ympärysmitta: 8. 2-8. 97 Tuumaa/ 20. 8-22. 8 Cm, Kämmenen Leveys: 3. 34-3. 74 Tuumaa/ 8. 5-9. 5 Cm.

Valitse Täydellinen Istuvuus Mittaamalla Kätesi Ympärysmitta. Jos Sinulla On Paksu Kämmen Tai Haluat Rentoutua, Valitse Suurempi Koko.

Kosketusnäyttötoiminto On Varustettu, Joten Sinun Ei Tarvitse Riisua Käsinettä Vastataksesi Älypuhelimeen. Ylimääräiset Mikrokuitutyynyt Peukalossa Ja Pinkyssä Lisäävät Kestävyyttä.

Humanisoidun Suunnittelun Ansiosta Ne Sopivat Täydellisesti Käsiisi Ja Hengittävät. Lisäksi Ne On Helppo Pukea Ja Riisua.

Kääteet On Kiristetty Ja Löysennetty Koukku- Ja Silmukkakiinnikkeillä, Mikä Antaa Käyttäjälle Mahdollisuuden Mukautua Henkilökohtaiseen Mukavuuteensa.

Oikean Paksuiset Käsineet, Joissa On Pehmeä Tuntuinen Vuori Ja Tuuletettu Kangas, Jotka Antavat Käsillesi Mahdollisuuden Hengittää Ja Saavat Sinut Tuntemaan Nämä Käsineet Aivan Kuin Toiselta Iholtasi.

Huomaa, että värit voivat vaihdella hieman valotehosteiden vuoksi. Valon ja näytön erosta johtuen kuva ei välttämättä heijasta kohteen todellista väriä. Kiitos ymmärryksestäsi.

Toimitus

Normaalisti tilauksesi käsittely kestää 1-2 arkipäivää.

Useimmille tilauksille: Arvioitu toimitusaika: 7-14 työpäivää.

Lähetämme DHL:n, UPS:n, FedExin, EMS:n, Postin kautta, tilauksesi toimitustapa tilauksesi painon ja osoitteen mukaan.

Toimituskulut näkyvät sen jälkeen, kun tuote on lisätty ostoskoriin, jos haluat nähdä ostettavan tuotteen tarkat toimituskulut. Toimituskulut riippuvat tilauksen hinnasta.

Huomautus:

Toimitus saattaa viivästyä ylivoimaisten esteiden, kuten luonnonkatastrofien, huonon sään ja muiden suoraan meistä riippumattomien tapahtumien, kuten yleisten vapaapäivien, vuoksi.

Kuinka seurata tilaustani?

Kun olemme lähettäneet tilauksesi, saat sähköpostin, joka sisältää tilauksesi tiedot ja seurantanumeron. Se sisältää tilausnumerosi, toimitustavan, tilauksen seurantanumeron ja seuranta-URL-osoitteen verkossa. Odota 48 tuntia, ennen kuin seurantatiedot alkavat päivittää.

Jos tarvitset lisää seurantatietoja, ota meihin yhteyttä.

Palautus ja vaihto

Jos et ole täysin tyytyväinen verkkoostokseesi, tarjoamme sinulle 30 päivän palautus- ja vaihtokäytännön, mikä tarkoittaa, että sinulla on 30 päivää aikaa tuotteen vastaanottamisen jälkeen pyytää palautusta tai vaihtoa.

Huomautus:

Kaikki palautukset ja vaihdot on pyydettävä 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla sama kuin lähetetty paketti, eikä tuote ole vaurioitunut (tuotetta ei ole käytetty).

Jos tarvitset lisätietoja tai apua, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.