Polkupyörän Pumppu Täyttökäsipumppu
Polkupyörän Pumppu Täyttökäsipumppu
Polkupyörän Pumppu Täyttökäsipumppu
Polkupyörän Pumppu Täyttökäsipumppu
Polkupyörän Pumppu Täyttökäsipumppu

Polkupyörän Pumppu Täyttökäsipumppu

(0 Arvostelut)


  • €31.50
  • Hinta sisältää ALV

Polkupyörän Pumppu Täyttökäsipumppu

Kategoriat: Urheilu & Ulkoilu, Pyöräily

Väri: Musta,Hopea

Kuvaus

Nopea Pumppausteho Ja Tarkka Täyttö – Korkea Paine 150 Psi/6. 9 Bar. Ylisuuren Männän Ansiosta Tämä Kannettava Pumppu Saavuttaa Ajopaineen 30 % Pienemmällä Iskulla Verrattuna Perinteisiin Minipyöräpumppuihin. Joustava Ilmaletkurakenne Toimii Hankalassa Tai Tiukassa Venttiiliasennossa. Ilmaletku On Näppärästi Säilytetty Kahvassa Tiiviyden Maksimoimiseksi. Letkussa On Integroitu Painemittari, Joten Voit Pumpata Tarkasti Haluamasi Ilmanpaineen!

Kestävä, Kompakti Ja Kevyt – Upea Muotoilu Ja Viimeistely. Korkealaatuinen Cnc-Koneistettu Alumiiniseos Kestävillä Ja Tarkoilla Osilla – Tämä Pumppu On Rakennettu Kestämään! 9 Tuumaa Pitkä Ja Painaa Vain 5 Unssia. Katso "Kuinka Videoita" -Osiossa "Aiheeseen Liittyvät Videoshortsit". Huomaa, Että Tämä Mittarilla Varustettu Minipyöräpumppu Ei Korvaa "Täysikokoista Lattiapumppua", Joka Tuottaa Suuremman Ilmamäärän Pumppausiskua Kohden, Koska Se On Paljon Isompi Tynnyri.

Erittäin Tiukka Presta & Schrader -Liitäntä. Ei Vuotoja – Helppo Vaihtaa Presta- Ja Schrader-Venttiilien Välillä Innovatiivisen Letkurakenteen Ansiosta – Ei Tarvita Sovittimia! Turvallinen Kierreventtiililiitäntä Mahdollistaa Erittäin Tiukan Tiivistyksen Ilman Ilmavuotoja Ja Vaurioituneita Pyöränrenkaiden Venttiilejä! Ei Yhteensopiva Kierteittämättömien Venttiilin Jatkeiden Kanssa. Irrotettavalla Ytimellä Varustetuissa Presta-Venttiileissä Tulee Olla Erityisen Varovainen Ruuvaamaan Ydin Tiukasti Venttiilin Karaan.

Ei Pumpun Helismiä Tai Kadonnutta Pumppua Turvallisella Ja Turvallisella Rungon Kiinnityskannattimellamme, Jossa On Ylimääräinen Turvahihna. Esiporatut Reiät Pyörän Runkoon Tarvitaan Pumpun Kiinnityksen Asentamiseen.

Huomaa, että värit voivat vaihdella hieman valotehosteiden vuoksi. Valon ja näytön erosta johtuen kuva ei välttämättä heijasta kohteen todellista väriä. Kiitos ymmärryksestäsi.

Toimitus

Normaalisti tilauksesi käsittely kestää 1-2 arkipäivää.

Useimmille tilauksille: Arvioitu toimitusaika: 7-14 työpäivää.

Lähetämme DHL:n, UPS:n, FedExin, EMS:n, Postin kautta, tilauksesi toimitustapa tilauksesi painon ja osoitteen mukaan.

Toimituskulut näkyvät sen jälkeen, kun tuote on lisätty ostoskoriin, jos haluat nähdä ostettavan tuotteen tarkat toimituskulut. Toimituskulut riippuvat tilauksen hinnasta.

Huomautus:

Toimitus saattaa viivästyä ylivoimaisten esteiden, kuten luonnonkatastrofien, huonon sään ja muiden suoraan meistä riippumattomien tapahtumien, kuten yleisten vapaapäivien, vuoksi.

Kuinka seurata tilaustani?

Kun olemme lähettäneet tilauksesi, saat sähköpostin, joka sisältää tilauksesi tiedot ja seurantanumeron. Se sisältää tilausnumerosi, toimitustavan, tilauksen seurantanumeron ja seuranta-URL-osoitteen verkossa. Odota 48 tuntia, ennen kuin seurantatiedot alkavat päivittää.

Jos tarvitset lisää seurantatietoja, ota meihin yhteyttä.

Palautus ja vaihto

Jos et ole täysin tyytyväinen verkkoostokseesi, tarjoamme sinulle 30 päivän palautus- ja vaihtokäytännön, mikä tarkoittaa, että sinulla on 30 päivää aikaa tuotteen vastaanottamisen jälkeen pyytää palautusta tai vaihtoa.

Huomautus:

Kaikki palautukset ja vaihdot on pyydettävä 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla sama kuin lähetetty paketti, eikä tuote ole vaurioitunut (tuotetta ei ole käytetty).

Jos tarvitset lisätietoja tai apua, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.