Kc-3cr13ii 6 Kpl 3cr13 Ruostumaton Teräs Keittiöveitsisarja Chef Carving Cleaver -käyttöveitsi
Kc-3cr13ii 6 Kpl 3cr13 Ruostumaton Teräs Keittiöveitsisarja Chef Carving Cleaver -käyttöveitsi
Kc-3cr13ii 6 Kpl 3cr13 Ruostumaton Teräs Keittiöveitsisarja Chef Carving Cleaver -käyttöveitsi
Kc-3cr13ii 6 Kpl 3cr13 Ruostumaton Teräs Keittiöveitsisarja Chef Carving Cleaver -käyttöveitsi
Kc-3cr13ii 6 Kpl 3cr13 Ruostumaton Teräs Keittiöveitsisarja Chef Carving Cleaver -käyttöveitsi

Kc-3cr13ii 6 Kpl 3cr13 Ruostumaton Teräs Keittiöveitsisarja Chef Carving Cleaver -käyttöveitsi

(0 Arvostelut)

  • €46.90
  • Hinta sisältää ALV

Kc-3cr13ii 6 Kpl 3cr13 Ruostumaton Teräs Keittiöveitsisarja Chef Carving Cleaver -käyttöveitsi

Kategoriat: Koti & Puutarha, Keittiö & Ruokailu

Kuvaus: Vertaa: Normaali 304 Ruostumaton Teräs
3Cr13 Ruostumaton Teräs On Eräänlainen Runsasseosteinen Teräs. Siinä On Paljon Korkeampi Intensiteetti, Kovuus Ja Kulutuskestävyys Kuin Tavallisella 304 Ruostumattomalla
Teräsmateriaalilla, Koska Sen Hiilipitoisuus On Korkeampi. 3Cr13 Ruostumattoman Teräksen Materiaalin Kovuusarvo On Hrc56-60. Mikä Tekee Siitä
Kestävämmän Kuin Normaali 304 Ruostumaton Teräsmateriaali.
Vertaa: Keraaminen Materiaali
Kcasa 3Cr13Ii Ruostumattomasta Teräksestä Valmistettu Keittiöveitsisarja On Valmistettu 3Cr13:Sta. , Abs Ja Pp Materiaali. Tavoitteena On Säästää Voimaasi Ja Helpottaa Keittiösi
Työtä. Tämä Keittiöveitsisarja On Syntynyt V-Muotoisella Reunalla Ja Kahdella Tavalla Tarttumattomalla. Ne Ovat Paljon Terävämpiä Ja Tukevampia Kuin Tavallinen Keraaminen
Veitsi. Tavallinen Keraaminen Veitsi On Helppo Rikkoa Ja Tylsä. Voit Vain Vapaasti Leikata Kovia Luita Ja Muita Jäykkiä Elintarvikkeita. Ergonominen
Kahva Tuo Sinulle Mukavan Tarttuvuuden.
Kcasa Kc-3Cr13Ii -Keittiöveitsisarjan Mukana Tulee Viisi Työkalua, Jotka Sopivat Ammattimaiseen Keittiötöihisi.
Kuten Olemme Kaikki Samaa Mieltä, Ruoanlaitto On Tavallaan Eleganttia Taidetta Jokapäiväisessä Elämässämme. Tyylikäs Taide Ansaitsee Tyylikkäät Ja Ammattimaiset Työkalut :)
Kokin Veitsi: Peruskeittiöveitsi. Jos Haluat Maksaa Vain Yhdestä Keittiöveitsestä, Niin Maksa Kokin Veitsestä.
Sillä Voi Tehdä Suurimman Osan Keittiön Leikkaustöistä. Leikkaaminen, Pilkkominen, Viipalointi, Pilkkominen Ja Niin Edelleen.
Veikkausveitsi: Hyvä Viipaloida Vihanneksia, Kuten Kurkkua, Porkkanaa, Selleriä. Jne. Voidaan Käyttää Myös Mestariteosten Kaivertamiseen.
Small Cleaver : Pienempi Kokoinen Pihvileikkuri, Suurikokoinen Ruokatappaja Ja Kovien Ruokien Ratkaisija. Se On Normaalia Keraaminen Veitsi Painava.
Monitoimisakset : Tällä Saksilla On Monia Nimiä, Kuten Pullonavaaja, Pähkinänkrakkaus, Keittiöleikkuri, Kuorija... . Kutsu Sitä Haluamallasi Tavalla.
Katkaisuveitsi: Hedelmien Kuorintakone, Kätevä Pieni Veitsi.
Mitä Eroa Tällä Veitsellä On Muilla Tavallisilla Veitsellä?
Kcasa Kc-3Cr13 Ruostumattomasta Teräksestä Valmistettu KeittiöveitsisarjaTavallinen Keraaminen Keittiöveitsisarja
Materiaali: 3Cr13 Ruostumaton Teräs, Sillä On Paljon Korkeampi Intensiteetti, Kovuus Ja Kulutuskestävyys Tavallista 304 Ruostumatonta Terästä, Koska Sen Hiilipitoisuus On Korkeampi. 3Cr13 Ruostumattoman Teräksen Materiaalin Kovuusarvo On Hrc56-60. Mikä Tekee Siitä Kestävämpää Kuin Normaali 304 Ruostumaton Teräs Ja Keraamiset Materiaalit Käytössä.
Tavallinen Keraaminen Keittiöveitsi On Valmistettu Keraamisesta Materiaalista, Joka On Särkyvää Ja Heikko.
Tarttumaton: 3Cr13 Ruostumattomasta Teräksestä Valmistetussa Keittiöveitsisarjassa On Kaksi Tapaa Välttää Ruokasi Tarttumasta Veitseen:1. Käytä Elintarviketurvallista Tarttumatonta Pinnoitemateriaalia Peittämään Tämän Veitsen Pinta;2. Tarttumaton Aaltopahvin Muotoilu, Varmista, Että Ruoka Ei Tartu Veitseesi, Pidä Ahdistunut Tunnelma Loitolla.Useimmat Keraamisesta Veitsestä Eivät Ole Tarttumattomia, Ja Vielä Enemmän, Hieman Peilikiillotusta Design-Keraamiset Veitset Ovat Tahmeita.
Suunnittelu: 3Cr13 Ruostumattomasta Teräksestä Valmistettu Keittiöveitsisarja On Suunniteltu Ergonomisesti, Jotta Siitä On Helpompi Tarttua Ja Käyttää.Useimmat Keraamisista Veitseistä On Myös Ergonominen Muotoilu.
Paino: 3Cr13 Ruostumattomasta Teräksestä Valmistettu Keittiöveitsi On 1.5 Kertaa Painavampi Kuin Samankokoinen Keraaminen Veitsi, Joten Saat Upean Otteen Tuntuu Kuin Muut Kevyet Keraamiset Veitset Ja Tehokkaampi Työnsä Suorittamisessa.Useimpien Keraamisten Veitsien Tarkoituksena On Tehdä Veitsestä Kevyempiä, Joskus Se On Hyvä Asia, Mutta Kun Tarvitset Ammattikeittiötyökaluja Ammattikeittiötöihin , 3Cr13 On Parempi Valinta.
Viimeisenä Mutta Ei Vähäisimpänä: Tärkeintä On, Että 3Cr13 Ruostumattomasta Teräksestä Valmistettu Keittiöveitsi On Paljon Terävämpi Ja Kestävämpi Kuin Keraamiset Veitset. Miksi Tarvitset Keittiötöihin Vasaran Sijaan Veitsen? Koska Veitsi On Terävä!Useimmat Keraamiset Veitset Eivät Ole Niin Teräviä Kuin Ruostumattomasta Teräksestä Valmistetut 3Cr13-Keittiöveitset.

Tekniset Tiedot: Väri: Kiiltävä Musta
Paino: 1000 G / 2.2 Lb
Laatikon Koko: 36 X 23 X 3 Cm / 14.3 X 9 X 1.3 Tuumaa
Materiaalit: 3Cr13 Ruostumaton Teräsrunko + Abs-Kahva
Hieno Veitsen Runko On Kestävä Ja Tehokas, Minkä Lisäksi Hyvin Pakatun Lahjapaketin Mukana Tulee Suojaava Sieniluola. Koko Sarja Painaa 1000 G, Antaa
Paremman Käyttökokemuksen. Lahjaksi Tai Omaan Käyttöön, Se On Hyvä Valinta. Perheellesi/Ystävillesi, Kaikille Ruoan Ystäville Se On Täydellinen Lahja!
Tämä Kcasa 3Cr13Ii Ruostumattomasta Teräksestä Valmistettu Veitsisarja, Joka Painaa 1000 Grammaan, On Vain 19 Dollaria. 99 Kesäkuun Kampanjatarjouksessamme!
Paketti Sisältää:
1 X Kcasa 3Cr13Ii Kuorintakone
1 X Kcasa 3Cr13Ii Kokkiveitsi 8 Tuumaa
1 X Kcasa 3Cr13Ii Hoitoveitsi 8 Tuumaa
1 X Kcasa 3Cr13Ii Small Cleaver 7 Tuumaa
1 X Kcasa 3Cr13Ii Monitoimisakset
1 X Kcasa 3Cr13Ii Leikkausveitsi 3.5 Tuumaa
1 X Kcasa 3Cr13Ii Delicate Lahjarasia

Huomaa, että värit voivat vaihdella hieman valotehosteiden vuoksi. Valon ja näytön erosta johtuen kuva ei välttämättä heijasta kohteen todellista väriä. Kiitos ymmärryksestäsi.

Toimitus

Normaalisti tilauksesi käsittely kestää 1-2 arkipäivää.

Useimmille tilauksille: Arvioitu toimitusaika: 7-14 työpäivää.

Lähetämme DHL:n, UPS:n, FedExin, EMS:n, Postin kautta, tilauksesi toimitustapa tilauksesi painon ja osoitteen mukaan.

Toimituskulut näkyvät sen jälkeen, kun tuote on lisätty ostoskoriin, jos haluat nähdä ostettavan tuotteen tarkat toimituskulut. Toimituskulut riippuvat tilauksen hinnasta.

Huomautus:

Toimitus saattaa viivästyä ylivoimaisten esteiden, kuten luonnonkatastrofien, huonon sään ja muiden suoraan meistä riippumattomien tapahtumien, kuten yleisten vapaapäivien, vuoksi.

Kuinka seurata tilaustani?

Kun olemme lähettäneet tilauksesi, saat sähköpostin, joka sisältää tilauksesi tiedot ja seurantanumeron. Se sisältää tilausnumerosi, toimitustavan, tilauksen seurantanumeron ja seuranta-URL-osoitteen verkossa. Odota 48 tuntia, ennen kuin seurantatiedot alkavat päivittää.

Jos tarvitset lisää seurantatietoja, ota meihin yhteyttä.

Palautus ja vaihto

Jos et ole täysin tyytyväinen verkkoostokseesi, tarjoamme sinulle 30 päivän palautus- ja vaihtokäytännön, mikä tarkoittaa, että sinulla on 30 päivää aikaa tuotteen vastaanottamisen jälkeen pyytää palautusta tai vaihtoa.

Huomautus:

Kaikki palautukset ja vaihdot on pyydettävä 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla sama kuin lähetetty paketti, eikä tuote ole vaurioitunut (tuotetta ei ole käytetty).

Jos tarvitset lisätietoja tai apua, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.