Charminer Auton Säilytyslaukku
Charminer Auton Säilytyslaukku
Charminer Auton Säilytyslaukku
Charminer Auton Säilytyslaukku
Charminer Auton Säilytyslaukku

Charminer Auton Säilytyslaukku

(0 Arvostelut)

  • €23.70
  • Hinta sisältää ALV

Charminer Auton Säilytyslaukku

Kategoriat: Urheilu & Ulkoilu, Auton lisävarusteet

Ominaisuudet:

1. Turvallinen Ajaminen: Nettaskuteline Auttaa Vähentämään Hajamielistä Ajamista Tarjoamalla Helpon Pääsyn Kukkarosi Sisältöön Irrottamatta Katsettasi Tieltä. Se Eliminoi Tarpeen Sijoittaa Käsilaukkua Matkustajan Jalkoihin.

2. Säilytystila: Auton Käsilaukun Pidike Tekee Autostasi Puhtaamman Ja Siistimmän, Sillä Eri Mallien Kuljettajan Ja Matkustajan Istuinten Välisten Tilojen Mukaan Se Voi Venyä Ja Istua Täydellisesti.

3. 2021 Päivitetty Materiaali: Hyväksytty Paksuuntunut Polyesterijacquard, Erinomainen Ammattitaito, Korkea Laatu Ja Kulutusta Kestävä. Se Toimii Myös Erityisenä Esteenä, Joka Estää Tuhmia Lemmikkejä Takapenkillä Häiritsemästä Päivittäistä Ajoa.

4. Laaja Yhteensopivuus: Autotaskujen Järjestämislaukku On Yleinen Auton Istuimen Verkkoteline, Joka Sopii Useimpiin Autoihin, Maastoautoihin, Maastoautoihin Ja Muihin Ajoneuvoihin, Joissa On Niskatuen Tanko Ja Konsoli. Huomaa, Että Kaikki Autokonsolit Eivät Sovi Tähän Käsilaukun Pidikkeeseen, Kuten Sivulle Avoin Käsinojalaatikko, Ei Käsinojalaatikkoa, Kaksinkertainen Avoin Käsinojalaatikko, Urheilullinen Käsinojalaatikko.

5. Helppo Asentaa: Tämän Käsilaukkutelineen Asennus On Erittäin Yksinkertaista, Ei Vaadi Poraamista Tai Tarroja, Yksinkertainen Ja Helppo Asentaa, Kestää Alle Minuutin Riittävän Pitkällä Säädettävällä 2 Ylä- Ja 1 Alaosa Joustavalla Köydellä (Katso Asennusta Kuvaa Askeleet). Niin Yksinkertaista Ja Kätevää.

[Lämmin Vinkit] :

Metalliesineitä, Joilla On Terävät Kulmat Ja Erittäin Kuumia Esineitä, Ei Saa Laittaa Laatikkoon, Jotta Piippurunko Ei Vaurioidu.

Tekniset Tiedot:

Tuotemalli

Bn-A37L-5P

Tuotteen Kapasiteetti

37L

Väri

Musta Kannen Kanssa

Tuotteen Koko

49X34X11Cm (12Cm Kannen Kanssa)

Laajennuskoko

49X34X30Cm

Materiaali

Abs/Pp

Yksittäinen Nettopaino

1030 G

Sopiva Malli

Universaali Tyyppi

Tuotepaketti:

1X

Kutistekalvopaketti

Huomaa, että värit voivat vaihdella hieman valotehosteiden vuoksi. Valon ja näytön erosta johtuen kuva ei välttämättä heijasta kohteen todellista väriä. Kiitos ymmärryksestäsi.

Toimitus

Normaalisti tilauksesi käsittely kestää 1-2 arkipäivää.

Useimmille tilauksille: Arvioitu toimitusaika: 7-14 työpäivää.

Lähetämme DHL:n, UPS:n, FedExin, EMS:n, Postin kautta, tilauksesi toimitustapa tilauksesi painon ja osoitteen mukaan.

Toimituskulut näkyvät sen jälkeen, kun tuote on lisätty ostoskoriin, jos haluat nähdä ostettavan tuotteen tarkat toimituskulut. Toimituskulut riippuvat tilauksen hinnasta.

Huomautus:

Toimitus saattaa viivästyä ylivoimaisten esteiden, kuten luonnonkatastrofien, huonon sään ja muiden suoraan meistä riippumattomien tapahtumien, kuten yleisten vapaapäivien, vuoksi.

Kuinka seurata tilaustani?

Kun olemme lähettäneet tilauksesi, saat sähköpostin, joka sisältää tilauksesi tiedot ja seurantanumeron. Se sisältää tilausnumerosi, toimitustavan, tilauksen seurantanumeron ja seuranta-URL-osoitteen verkossa. Odota 48 tuntia, ennen kuin seurantatiedot alkavat päivittää.

Jos tarvitset lisää seurantatietoja, ota meihin yhteyttä.

Palautus ja vaihto

Jos et ole täysin tyytyväinen verkkoostokseesi, tarjoamme sinulle 30 päivän palautus- ja vaihtokäytännön, mikä tarkoittaa, että sinulla on 30 päivää aikaa tuotteen vastaanottamisen jälkeen pyytää palautusta tai vaihtoa.

Huomautus:

Kaikki palautukset ja vaihdot on pyydettävä 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla sama kuin lähetetty paketti, eikä tuote ole vaurioitunut (tuotetta ei ole käytetty).

Jos tarvitset lisätietoja tai apua, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.